Фестивали

Јак line-up Арсенал феста

Овогодишњи Арсенал фест одржава се од 22. до 24. јуна у Крагујевцу. Можда најбољи line-up међу фестивалима у Србији чине Thievery Corporation, Anthrax, DubFX, Ана Поповић и многи други.

Главна бина смештена је у Кнежевом арсеналу, фабрици наоружања из 19. века, која фестивалу обезбеђује аутентичну атмосферу. Недалеко од ње, унутар зграде Чаурнице, налази се Explosive stage, једина фестивалска бина у затвореном простору, док ће трећи, Garden stage, бити у “Заставиној башти”. Новину ове године представља Demolition stage, на коме ће се представити млади извођачи у избору Радио Београд 202, портала Ноизз и РТС-ове емисије “Бунт”.

На седмом Арсенал фесту, поред поменутих хедлајнера, наступиће и Buzzcocks, ККН, Orthodox Celts, Бркови, Ритам нереда, Рамбо Амадеус, Urban&4, Elvis Jackson, Шкртице, Краљ Чачка…

До 13. маја, цена комплета за сва три дана је 1800, док су појединачне улазнице 1000 динара. Након тога, комплет ће коштати 2300 динара, а појединачне 1300. За посетиоце фестивала биће обезбеђен и камп, по цени од 500 динара.

(М.С, Н.М)